onsdag 29 juli 2009

Resa

Man gör några stora resor i sitt liv och det är när man träffar någon man älskar så mycket så att det gör ont i en samtidigt som man blir helt varm i kroppen när han tittar på en. En annan stor resa är bröllopet som blir en bekräftelse på att nu är det vi och att första resan var ett bra val.
När man köper sitt hus som man så länge har gått och fantiserat om är en resa i sig. Man får några vuxen poäng som man säger. Men en annan stor resa som man gör i livet och det är många förunnade men inte alla och vi har haft en mycket krokig väg på denna resa men nu börjar den att raka ut sig för vi ska nu äntligen bli en till i familjen och det är inte en kompis på fyra ben utan en på två ben, ett barn. En liten kille som vi nu ska åka och hämta hem från Kina. Det har varit en lång väntan med många upp och nerförs backar. Men nu är den väntan slut.

Nu håller vi på med att bona med alla sker som måste köpas in. Allt är verkligen jätte roligt, man nyper sig i armen flera gånger om dagen för att känna så att man inte drömmer.
Nu ska jag fortsätta att bona.

Ha det gott Igelkott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar