tisdag 21 september 2010

Kläder och skor

Oj, vad dagarna går, vi har följt en familj som är iväg på sin resa till Kina för att hämta hem sin nya familje medlem och det har gjort att jag har varit uppslukad av den resan och gjort vår resa i tankarna. Så det har inte blivit att de har hamnat här än.

När vi åkte till Kina så hade vi så många tankar i huvudet för vi kände oss ganska ensamma med tankar och förberedelser och allt som hade med vår resa att göra. Visst så kunde vi bolla med våra familjer men det var vi och en familj till som åkte men de var vana i denna delen av världen så man kände sig lite ringrostig på rese fronten eftersom ingen av oss varit i Asien.


Det som var lite svårt var att omsätta Memes ålder. Man visste att han var 1 år och 10 månader när vi skull hämta honom. Men hur stor är man och vilka kläder ska man välja de är ju vana med kläder lager på lager. Vi handlade kläder med storleken 86 och 92. Det visade sig att de skulle vara jätte stora men vad gör man. De skor vi köpt kan han fortfarande inte ha för han har ganska små fötter.

Vi skulle ha köpt 80 för det var det vi fick handla när vi kom hem. Fördelen är ju att man verkligen har använt kläderna eftersom han fortfarande använder dom och nu 1 år senare så är de lagom.


Ha det gott Igelkott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar