måndag 29 november 2010

Lussekatts bak.

Nu är vi inne i den tiden som jag älskar mest på hela året. Det är advents tiden när man bara gör en massa roliga och mysiga saker tillsammans. I lördags så hade vi vänner här och vi bakade pepparkakor och då har man en son som är på världens sämsta humör. Han är inne i en riktig trots period och det är allt gränserna ska testas. Det slutade med att han fick gå och lägga sig och sova en stund och när han sedan kom igång igen så var han på lysande humör och han fick baka några pepparkakor själv. Han var verkligen inte på dela med sig humör och allt var bara mitt.



Det som kanske är det stora vinningen i detta är att det måste komma ut någon gång under åren upp till tonåren och har man mycket nu så blir det lättare sedan brukar man säga.

Det var så att förra året så blev det inte så mycket med bak och pyssel alls. Det var en period som var en stor omställning för oss och vi sov väldigt dåligt under en lång period. Han drömde mycket mardrömmar och så fort det var lungt några nätter så gjorde vi något som han inte hade gjort förut så var det flera nätter som blev helt upp och ner. Nu sover han bra och vaknar till en gång per natt men somnar om igen om det inte är något särskilt.

Vi bakade våra första lussekatter igår. Han tyckte det var jätte roligt. Han är mycket för att klippa och rita och måla. Han gillar att vara med i köket också och greja.
Ha det gott Igelkott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar