tisdag 30 november 2010

Barn med bagage

Det är ju så att när man adopterar ett barn så har det alltid med sig ett bagage och i det bagaget så vet man inte vad som finns. Idag så har vi varit hos tandläkaren igen och det har verkligen varit en upplevelse. Han har satte sig på tvären om allt.
Det är så att vi har svårt att borsta tänderna i vanliga fall och så har vi haft det sedan dag ett, så detta blev ju en resa till med tänderna. Den information som vi fick i Kina var att de äter äpplen som tandborstning tills de får de nya tänderna och då är de också mycket mer med på att borsta tänderna, så han är lite inne i detta verkar det som för han älskar äpple.
Han har nämligen ett hål som påverkar honom så vi var tvugna att tidigarelägga besöket och det visade sig att det inte skulle gå utan vi fick en remiss till odontologen. Det får bli starkare lugnande så att han kommer ner i varv. Han var helt utom sig av skräck och fasa men vad ska man göra när han har ont. Det blir att de måste dra den för det har gått för långt ner i tanden.
Det är ju så att han är i sin trots ålder också så det gör ju inte saken bättre.

Ha det gott Igelkott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar